Blogs laten schrijven?

Wil je unieke content creëren en mensen op een persoonlijke manier aan je bedrijf verbinden? Wil je je kennis delen en jouw bedrijf online in de kijker spelen, maar heb je er zelf niet de tijd, de zin of de mensen voor? Dan is het een goed idee om blogs te laten schrijven door een content specialist. Zo weet je zeker dat je het optimale effect uit jouw blogs haalt!

Blogs laten schrijven: waarom eigenlijk?

Blogs laten schrijven is voor veel bedrijven een onmisbaar onderdeel binnen hun contentplan. En dat is niet zo vreemd, want effectief bloggen kan je veel voordelen opleveren.
Het is dé manier om:


 • Kennis te delen
 • Vorm te geven aan je contentstrategie
 • Online zichtbaar te zijn en te blijven
 • Verbinding te maken met je doelgroep
 • Op een leuke manier informatief te zijn
 • Je merk te versterken…

 • … En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Oké; bloggen is booming business dus. Maar hoe pak je dat aan als je het wilt uitbesteden? Is het niet een beetje raar om blogs te laten schrijven door iemand anders?

  Blogs laten schrijven of zelf doen?

  Misschien denk je: ík ken mijn branche het best, dus kan ik die blogs niet beter zelf schrijven? Gewoon een leuk stuk schrijven over een onderwerp waar ik toch al enthousiast over ben – zo moeilijk kan het toch niet zijn? Tja, waarom ook niet? In principe kan dat. Maar hoe pak je het zoekwoordenonderzoek aan en hoe bouw je een strategische blogvolgorde op waarin je rekening houdt met verschillende buyer stages? En dan nog iets... welke onderwerpen vindt je doelgroep eigenlijk interessant en welke tone of voice sluit daar het beste bij aan? Help! Voor je het weet heb je je eerste writer’s block al te pakken en twijfel je überhaupt over het idee om te gaan bloggen. En dat is jammer!

  Blogs laten schrijven of zelf doen?

  Als je het slim wilt aanpakken en de meerwaarde inziet van een duurzame contentstrategie, dan kun je je blogs het beste laten schrijven door een expert op dit gebied. Een content expert, zoals Woord en Creatie. Wij schrijven niet alleen wervelende teksten, maar zorgen er ook voor dat je blogs goed gevonden worden én meehelpen om jouw bedrijf te laten groeien. We denken graag mee over een krachtige contentstrategie met bijbehorende planning en verliezen het grote plaatje nooit uit het oog. Daarnaast zorgen we ervoor dat je flink wat – o zo kostbare - tijd bespaart!

  Wil jij ook krachtige blogs laten schrijven en ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?