Magazines en redactie

Een bedrijfsmagazine ontwikkelen om jouw klanten of personeel aan je te binden? Een E-zine delen met je websitebezoekers, waarin ze alles leren over jouw vakgebied? Of jouw jubileum vieren met een spetterend jubileumboek? Woord en Creatie verzorgt het voor je!

(Eind)redactie

Of je nu de complete productie aan ons uit handen wilt geven, of ons wilt inschakelen voor de (eind)redactie van jouw publicatie; het kan allemaal. Wij werken moeiteloos samen met jouw collega's en partners op het gebied van print, design en fotografie en zorgen ervoor dat jouw publicatie een heuse 'crowd-pleaser' wordt. Leuk om te lezen, leuk om te zien, leuk om te hebben! En natuurlijk mag je er ook vanuit gaan dat het taaltechnisch goed in elkaar zit, daar zijn we tenslotte tekstschrijvers voor.

Conceptonwikkeling

Besteed je het liever bij één partij uit? Ook dan schakel je ons in. Wij beschikken over een krachtig team van zelfstandige creatievelingen, waarmee we jouw publicatie van A tot Z kunnen realiseren. Voordat we het concept uitrollen, bepalen we eerst samen met jou wat de doelstelling van de publicatie is. Welk gevoel wil je bij de lezer oproepen en hoe moet het geheel eruit komen te zien? Op basis van dit gesprek maken we een redactieplan waarin alle onderdelen duidelijk zijn vastgelegd. Daarna begint het allerleukste deel: we gaan van start met de inhoud!

Interviews & research

Om jouw publicatie van aantrekkelijke en unieke inhoud te voorzien, is het belangrijk om de juiste informatie te verzamelen. Daarom gaan we in gesprek met jou, je collega’s, je klanten, leveranciers of wíe je ook maar aan het woord wilt laten. Een goed magazine, e-zine of jubileumboek kenmerkt zich eveneens door de juiste afwisseling van interviews en laagdrempelige inhoud. Voor deze laatste categorie is vooral research van belang. We selecteren de belangrijkste informatie omtrent jouw onderwerp en bouwen dat om naar aantrekkelijke, prettig leesbare teksten. Als jouw publicatie zich ervoor leent en dit in het redactieplan is vastgelegd, werken we ook aan creatieve invullingen zoals een prijsvraag, puzzelactie, invultest, of inspiratiepagina.

Spetterend eindresultaat

Zoals voor al ons werk geldt: we gaan altijd voor een verbluffend resultaat. Dat vraagt niet alleen om sterke teksten, maar ook om krachtig beeldmateriaal, een mooi ontwerp en een totaalconcept dat staat als een huis. Daarom kijken we kritisch naar álle facetten van jouw magazine, e-zine of boekwerk. Samen met jouw creatieve partners, of met die van ons. Uiteindelijk hebben we maar éen doel: een eindresultaat behalen waar jíj en je lezers enthousiast van worden!

Wil jij ook een krachtig magazine, e-zine of speciaal boekwerk ontwikkelen? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan via onderstaande button!