Nieuwsbrief laten maken?

Wil je graag nieuwsbrieven versturen naar je vaste klantenkring, maar lukt dit niet omdat het je teveel tijd kost? Of verstuur je elke maand netjes een nieuwsbrief, maar heb je het idee dat het bereik een stuk beter kan? Kies er dan voor om je nieuwsbrieven te laten maken door een Woord en Creatie. Dat levert meer op dan je denkt…

Nieuwsbrief laten maken door ons...

Een nieuwsbrief is dé manier om met je klanten in verbinding te blijven. Een pakkende nieuwsbrief die inhoudelijk interessant is en strategisch goed in elkaar zit zorgt er namelijk voor dat je constant top of mind blijft binnen jouw vaste klantenkring. Maar hoe pak je dat aan? Want iedere keer weer interessante input verzamelen en verrassende invalshoeken bedenken: het kan een lastige klus zijn die jou en/of je medewerkers veel tijd kost. Die tijd besteed je  liever aan iets anders. Daarom kies je ervoor om je nieuwsbrief te laten maken door een content professional zoals Woord en Creatie. We leggen je graag uit hoe wij dat aanpakken en wat het jouw bedrijf kan opleveren!

Wij laten jouw nieuwsbrief 'shinen'

Een nieuwsbrief laten maken heeft een belangrijk voordeel: het scheelt jou een hoop tijd en inspanning. Het enige wat jij hoeft te doen is elke maand of elk kwartaal jouw ruwe input aanleveren, de rest laat je aan ons over. Van een pakkende onderwerpregel in de mailing tot makkelijk leesbare teksten met – waar nodig – een sterke inhoudelijke boodschap; we nemen het complete traject van je over. Als tekstschrijvers weten wij als geen ander welke content- en marketingstrategieën hiervoor nodig zijn, zodat jouw lezers elke keer opnieuw getriggerd worden om door te klikken. We werken moeiteloos samen met jouw marketingmedewerker om de tekst en de vormgeving op elkaar af te stemmen, maar wij kunnen dit ook geheel in-house voor je verzorgen in samenwerking met onze creatieve partners. Zo zorgen we er samen voor dat jouw nieuwsbrieven elke keer weer de juiste snaar weten te raken!

De voordelen als je jouw nieuwsbrief laat maken door Woord en Creatie:

  • Jij hoeft je niet meer druk te maken over je nieuwsbrief, het wordt volledig voor je geregeld.
  • Aantrekkelijke teksten die uitnodigen om verder te lezen
  • Perfecte aansluiting bij je overige uitingen, zodat je op één manier naar buiten treedt.

Een nieuwsbrief laten maken met resultaat

Maar hoe weet je zeker dat het je bedrijf meer oplevert als je je nieuwsbrief laat maken? Dat laten we je graag zien. Want als je ervoor kiest om je nieuwsbrief door ons te laten maken, kijken we ook samen met jou naar de resultaten. De statistieken in het mailprogramma laten onder andere het ‘klikgedrag’ van jouw klantenkring zien en hoe vaak jouw nieuwbrief gelezen wordt. Zo kunnen we proberen te achterhalen welke strategieën het meest doeltreffend zijn voor jouw unieke doelgroep. En die kunnen we dan weer verder toepassen en toetsen in de toekomst.  Zo behaal jij uiteindelijk een zo hoog mogelijk resultaat met jouw nieuwsbrief!

Wil jij ook een krachtige nieuwsbrief laten ontwikkelen? Vraag geheel vrijblijvend informatie aan via onderstaande button!