Magazines / E-zines

Een magazine versturen naar je medewerkers of zakenrelaties? Leuk idee! En het fijne is: de redactie kun je volledig aan ons uitbesteden. Scheelt je een hoop schrijfwerk, maar ook een hoop denkwerk. Wij kunnen je namelijk in het hele traject ondersteunen. Van de allereerste brainstorm tot de allerlaatste eindredactie. Liever het concept zelf uitdenken? Ook een goede optie, dan zijn wij jouw schrijfteam op afstand :-) !

Een echte crowd pleaser!

Of je nu de complete productie aan ons uit handen wilt geven, of ons wilt inschakelen voor de (eind)redactie van jouw publicatie; het kan allemaal. Wij schakelen moeiteloos van de ene naar de andere rol. Soms coördineren we het complete traject, soms zijn we simpelweg 'tekschrijver' en beperken we ons tot het schrijven van teksten en het uitvoeren van de eindredactie. We vormen moeiteloos een team met andere creatievelingen uit ons netwerk, zodat we jouw publicatie van A tot Z kunnen realiseren. En als je het handig vindt werken we graag samen met jouw bestaande partners op het gebied van print en sign. Samen zorgen we ervoor dat jouw publicatie een heuse 'crowd pleaser' wordt. Leuk om te lezen, leuk om in handen te hebben, leuk om te delen!

Wil jij ook een krachtig magazine, e-zine of speciaal boekwerk ontwikkelen? Vraag direct je offerte aan of laat ons een proeftekst schrijven!

Aan deze magazines en boekwerken mochten we al (mee)werken: