Ons werk

Referenties

Ontdek hoe anderen de samenwerking met ons ervaren!

Groothuisbouw

"Wij werken al een aantal jaar samen met Lyjanne en Maartje. De dames schrijven o.a. inhoudelijke teksten voor onze website om de online vindbaarheid te verbeteren (SEO). Daarnaast (her)schrijven ze regelmatig teksten voor bijvoorbeeld ons huizenboek of mailings. Zij voorzien onze teksten van een ‘Groothuisbouw sausje’. Dankzij hun toegankelijke schrijfstijl zijn hun teksten altijd vriendelijk en begrijpelijk. Het contact met Maartje en Lyjanne is prettig en informeel. Met de hulp van Maartje en Lyjanne kunnen we sneller en professioneler schakelen in onze tekstuele uitingen."

Esther Huijbregts - Groothuisbouw Emmeloord

Element4

"Woord en Creatie ontzorgt Element4 op basis van een maandelijkse overeenkomst op het gebied van social media, nieuwsbrieven en webteksten. Dankzij onze samenwerking heeft Element4 een grote stap gemaakt in het structureel en professioneel informeren en enthousiasmeren van haar (potentiële) klanten. Woord en Creatie zit ons op de goede manier achter de broek aan om tijdig input te leveren voor de verschillende media. Een en ander heeft geleid tot een grotere tevredenheid van onze klanten en toename in volgers op sociale media en bezoeken aan onze website. Woord en Creatie heeft zich goed verdiept in de visie/ filosofie van Element4 en vertaalt onze korte input naar zeer goede teksten, die volgens ons altijd de juiste snaar raken.”

Jan Kempers - Directeur Element4

V-Kam Education

"Met Woord en Creatie is het fijn samenwerken. Lyjanne en Maartje schakelen snel en vaardig. Dat is plezierig. De meerwaarde is dat ze zowel teksten voor SEO kunnen oppakken, als het vertalen van teksten. Daarnaast kunnen ze meedenken in andere uitingen. Een mooi voorbeeld is wel het succes van onze ‘Tony mailing', die Lyjanne een aantal jaar geleden voor ons heeft bedacht en uitgewerkt!"

Willem Jan Beens - Directeur V-Kam Education
Diensten

Onze specialisaties op een rij

Van SEO tekst tot spraakmakend persbericht en van nieuwsbrief tot compleet magazine; wat jouw tekstuele uitdaging ook is; wij maken er wat moois van! Meer weten? Klik op een van onze specialisaties voor meer informatie!