Westenwolf

Uit het juiste hout gesneden

Als we denken aan Westenwolf, dan denken we aan gedreven vaklieden die nét een stapje verder gaan. Van schitterende maatwerktrappen tot stijlvolle houten kozijnen; Westenwolf zorgt keer op keer voor een verrassend eindresultaat. Aan ons de taak om webteksten te schrijven die dit perfect vertolken...

Een interview op locatie, teksten schrijven, het CMS vullen en opdrachtgevers interviewen; wij mochten de tekstuele invulling van A tot Z verzorgen. Het leverde een eenduidige stijl op die perfect matcht bij het stijlvolle webdesign dat onze creatieve partner 'Mandelo' voor hen realiseerde. Benieuwd naar de teksten? We delen graag een passage met je:

Een voorbeeldpassage...

“Wij leggen de lat hoog. Stap voor stap werken we aan het hoogst haalbare: een trap die de verwachting overtreft!”

Bij Westenwolf gaan we verder dan trappen máken, we creëren ze van begin tot eind. Daarvoor combineren we het vakmanschap van vroeger met de technologie van nu. In samenwerking met opdrachtgever, aannemer of architect maken we onderscheidende trappen van de allerbeste kwaliteit. Gevoel voor sfeer en aandacht voor detail staan in elk ontwerp centraal. Zo werken we stap voor stap toe naar het ultieme eindresultaat: een trap die perfect opgaat in de ambiance en die de complete ruimte naar een hoger niveau brengt!

Benieuwd naar het totaalplaatje? Lees álle teksten op www.westenwolf.nl

Martijn Westeneng

Maartje en Lyjanne begrepen precies wat we wilden. Ze hebben zich uitstekend ingeleefd in ons bedrijf en onze wensen. Ze zijn creatief en komen met verfrissende ideeën. Het eigen initiatief en het feit dat ze vlot doorpakken hebben wij erg gewaardeerd.

Martijn Westeneng - Eigenaar Westenwolf trappen

Bekijk nog meer projecten

Direct je vraag stellen? Stuur ons een mailtje!