V-Kam Education

Cursuspagina's en whitepapers

V-Kam Education is een opleider met een missie: bedrijven efficiënter, veiliger en duurzamer laten werken! Het doel van het volgen van een cursus en opleiding is niet een papier aan de muur. V-Kam Education wil resultaat realiseren voor personen en organisaties. Aan ons de uitdaging om deze waarden te vertalen in krachtige teksten voor cursuspagina's, longread-artikelen en whitepapers!

Wat doen we voor V-Kam Education?

  • (SEO) cursusteksten schrijven.
  • Cursusmaterialen vertalen vanuit en naar het Engels.
  • Whitepapers schrijven.
  • Artikelen schrijven voor business portals.

Samen gaan voor resultaat!

V-Kam Education is een professionele partij die continu gericht is op verbetering. Juist dát waarderen we zo aan deze opdrachtgever: hij weet wat hij wil, staat open voor nieuwe ideeën en pakt de zaken graag op een professionele manier aan.  En ook leuk: naast de vaste werkzaamheden weet V-Kam Education ons ook te vinden voor 'tussendoortjes'. Zo mochten we bijvoorbeeld een actie uitwerken waarin V-Kam Education een (h)eerlijke chocoladereep verstuurde naar zijn trouwe klanten. We bedachten leuke leuzen, een aansprekende actietekst en een puzzel met  bijbehorende prijsvraag. Het ontwerpbureau van V-Kam deed de rest. Het resultaat? Een geslaagde actie met een grote respons en enthousiaste reacties van klanten!


Benieuwd naar een voorbeeld van ons werk voor V-Kam Education? Bekijk dan eens het E-book met 10 gouden tips voor de preventiemedewerker!

Willem Jan Beens

"Met Woord en Creatie is het fijn samenwerken. Lyjanne en Maartje schakelen snel en vaardig. Dat is plezierig. Voor ons is het van grote meerwaarde dat Woord en Creatie niet alleen (SEO)teksten schrijft, maar ook teksten kan vertalen. Daarnaast kunnen ze meedenken in andere uitingen. Een mooi voorbeeld is wel het succes van onze ‘Tony mailing', die Woord en Creatie een aantal jaar geleden voor ons heeft bedacht en uitgewerkt!"

- Directeur

Bekijk nog meer projecten

Direct je vraag stellen? Stuur ons een mailtje!