Element4

Teksten waar je warm van wordt!

Een nuchter, op en top Nederlands merk met een sterke focus op design: dát is haardenfabrikant Element4! De haarden van Element4 zijn wereldwijd geliefd onder designers, architecten en trendbewuste consumenten. Aan ons de taak om content te creëren die hier perfect bij aansluit.

"Het leuke aan deze samenwerking is de intensiteit en continuïteit. Element4 vertrouwt ons veel toe, waardoor we het bedrijf ondertussen door en door kennen. Bovendien zorgt deze continue samenwerking ervoor dat we kritisch kunnen meedenken en vaak aan een paar woorden genoeg hebben. Element4 is het type opdrachtgever waar wij enorm blij van worden. Ze laten ons vrij, maar weten tegelijkertijd heel goed wat ze willen. Het is tof om te zien dat het concreet zijn vruchten afwerpt: zo is het wereldwijde organische verkeer de afgelopen periode enorm toegenomen; slimme content met vertalingen die SEO-proof zijn dragen daaraan bij!"

Wat doen we voor Element4?

  • Webteksten en vertalingen naar Frans, Duits en Engels.
  • Maandelijkse nieuwsbrief richting dealers.
  • Wekelijks berichten posten op social media.
  • Maandelijks nieuwsberichten en SEO-proof infopagina's posten.
  • Brochureteksten schrijven.

Jan Kempers

"Woord en Creatie ontzorgt Element4 op basis van een maandelijkse overeenkomst op het gebied van social media, nieuwsbrieven en webteksten. Dankzij onze samenwerking heeft Element4 een grote stap gemaakt in het structureel en professioneel informeren en enthousiasmeren van haar (potentiële) klanten. Woord en Creatie zit ons op de goede manier achter de broek aan om tijdig input te leveren voor de verschillende media. Een en ander heeft geleid tot een grotere tevredenheid van onze klanten en toename in volgers op sociale media en bezoeken aan onze website. Woord en Creatie heeft zich goed verdiept in de visie/ filosofie van Element4 en vertaalt onze korte input naar zeer goede teksten, die volgens ons altijd de juiste snaar raken."

Jan Kempers - Directeur

Bekijk nog meer projecten

Direct je vraag stellen? Stuur ons een mailtje!