Groothuisbouw Emmeloord

Doorlopende tekstrealisatie

Groothuisbouw Emmeloord bouwt vrijstaande woningen aan de hand van de persoonlijke wensen en voorkeuren van hun opdrachtgevers. Dit vooruitstrevende bouwbedrijf schakelde ons enkele jaren geleden voor het eerst in om on- én offline content te creëren en redigeren. Dit bloeide uit tot een prachtige samenwerking waarin we mogen meebouwen aan een ijzersterke positie!

Wat doen we voor Groothuisbouw?

  • Redigeren van het Groothuisbouw Huizenboek
  • Maandelijkse FAQ's en blogs t.b.v. de vindbaarheid
  • Losse teksten redigeren voor mailings en de website.

Multidisciplinaire samenwerking

Groothuisbouw is een klant van het eerste uur. Door de jaren heen is er een krachtige samenwerking ontstaan. Wat er ook voor tekstueel vraagstuk voorbijkomt: Groothuisbouw weet ons te vinden. Juist dát draagt bij aan het succes van deze samenwerking. Groothuisbouw toont een sterk vertrouwen in ons en geeft ons de ruimte om een krachtige stempel te drukken op haar uitingen. Zo ontstaat er een herkenbare tone-of-voice, die past bij het vriendelijke en vooruitstrevende karakter van het bouwbedrijf!

Iets van ons werk bekijken? Download dan het Groothuisbouw Huizenboek via onderstaande link:

Mogen wij ook voor jou aan de slag met mooie blogs en SEO-teksten? Laat het ons weten, we mailen je binnen 2 werkdagen terug!

Esther Huijbregts

"Wij werken al een aantal jaar samen met Lyjanne en Maartje. Ze schrijven o.a. inhoudelijke teksten voor onze website om de online vindbaarheid te verbeteren (SEO). Daarnaast (her)schrijven ze regelmatig teksten voor bijvoorbeeld ons huizenboek of mailings. Zij voorzien onze teksten van een typisch ‘Groothuisbouw sausje’. Dankzij hun toegankelijke schrijfstijl zijn hun teksten altijd vriendelijk en begrijpelijk. Het contact is prettig en informeel. Met de hulp van Maartje en Lyjanne kunnen we sneller en professioneler schakelen in onze tekstuele uitingen."

- Marketing & Communicatie

Bekijk nog meer projecten

Gratis een stuk tekst als 'voorproefje'?