Groothuisbouw Emmeloord

Bouwbode, medewerkersverhalen en jubilieumteksten!

Zeg je eigentijdse woningen met een fantastische uitstraling en geweldige bouwkwaliteit, dan zeg je Groothuisbouw. Dit unieke bouwbedrijf bouwt al heel wat jaren op traditionele wijze met de voordelen van prefab. Aan ons de opdracht om voor deze landelijke speler teksten te creëren voor het interne bedrijfsmagazine, diverse social media posts én een speciale jubilieumuitgave ter ere van hun 30-jarig bestaan.

Wat doen we voor Groothuisbouw Emmeloord?

  • Bijdrage leveren aan het Groothuisbouw Huizenboek
  • Maandelijkse blogs, medewerkersartikelen en andere content voor de website
  • Artikelen schrijven voor bouwbode en ter plaatse interviews afnemen
  • Leveranciers en opdrachtgevers interviewen ter ere van speciale 30-jarige jubileumuitgave

Multidisciplinaire samenwerking

Groothuisbouw is een klant van het eerste uur. Door de jaren heen is er een krachtige samenwerking ontstaan. Wat er ook voor tekstueel vraagstuk voorbijkomt: Groothuisbouw weet ons te vinden. Juist dát draagt bij aan het succes van deze samenwerking. Groothuisbouw toont een sterk vertrouwen in ons en geeft ons de creatieve vrijheid om een stempel te drukken op haar uitingen. Zo ontstaat er een herkenbare tone-of-voice, die past bij het laagdrempelige en vooruitstrevende karakter van het bouwbedrijf!

Iets van ons werk bekijken? Download dan het Groothuisbouw Huizenboek via onderstaande link:

Mogen wij ook voor jou aan de slag met een mooi artikel, blog of een speciale publicatie? Laat het ons weten, we mailen je binnen 2 werkdagen terug!

Esther Huijbregts

"Wij werken al een aantal jaar samen met Lyjanne en Maartje. Ze schrijven o.a. inhoudelijke teksten voor onze website om de online vindbaarheid te verbeteren (SEO). Daarnaast (her)schrijven ze regelmatig teksten voor bijvoorbeeld ons huizenboek of mailings. Zij voorzien onze teksten van een typisch ‘Groothuisbouw sausje’. Dankzij hun toegankelijke schrijfstijl zijn hun teksten altijd vriendelijk en begrijpelijk. Het contact is prettig en informeel. Met de hulp van Maartje en Lyjanne kunnen we sneller en professioneler schakelen in onze tekstuele uitingen."

- Marketing & Communicatie

Bekijk nog meer projecten

Gratis een stuk tekst als 'voorproefje'?