Persbericht laten schrijven

Ben je een startende ondernemer en wil je graag bekendheid creëren in je omgeving? Of maakt je bedrijf een nieuwe ontwikkeling door en wil je dit met een breed publiek delen? Een perfect moment om een persbericht te laten schrijven!

Waarom je jouw persbericht beter kunt laten schrijven door een professional

Een goed geschreven persbericht vergt meer expertise dan je wellicht denkt. Een artikel moet namelijk aan verschillende eisen voldoen om in aanmerking te komen voor plaatsing in de media. Zo wordt er op een redactie onder andere gekeken naar de nieuwswaarde, relevantie en lengte van het stuk. Bovendien scannen journalisten het stuk op aanwezigheid van informatie die voor de lezer van belang is (denk daarbij aan: 'wie, wat, waar, hoe, wanneer, waarom'). En ook niet geheel onbelangrijk: ook journalisten zijn gevoelig voor een persbericht met een aansprekende kop en intro en een krachtig verhaal; want een stuk dat goed in elkaar zit, kunnen ze met een beetje geluk bijna 1-op-1 overnemen; en dat scheelt veel werk. Wil jij ook een persbericht waar journalisten enthousiast van worden én waarmee je tegelijkertijd de aandacht van de lezer trekt? Kies er dan voor om je persbericht te laten schrijven door Woord en Creatie.

Wij laten jouw persbericht opvallen!

Kies je ervoor om je persbericht door ons te laten schrijven? Dan zorgen wij voor een laagdrempelige tekst met een krachtige boodschap. We schrijven het liefst kort en bondig, zonder af te doen aan de inhoudelijke nieuwswaarde. Zo zorgen we ervoor dat het persbericht jouw doelgroep bereikt en de aandacht trekt. Een persbericht laten schrijven bespaart je bovendien tijd en energie, die jij weer kunt inzetten voor jouw bedrijf!

De voordelen van een persbericht laten schrijven op een rij:

  • Tijd besparen
  • Zeer grote kans dat je artikel direct geplaatst wordt
  • Aandacht trekken van jouw doelgroep

Wist je dat je ook déze berichten door ons kunt laten schrijven?

Wil je een informatief artikel laten schrijven voor een bedrijfsmagazine, business platform of website in jouw niche? Dan zit je goed bij Woord en Creatie. Wij schrijven aansprekende artikelen met een krachtige boodschap die jouw doelgroep écht bereiken! Hoe we dat doen? Vrij eenvoudig. We houden een interview waarin we alle benodigde informatie verzamelen en we maken ons al ‘researchend’ helemaal eigen met het onderwerp. Met alle relevante kennis en expertise op zak, gaan we aan de slag om een krachtig artikel te schrijven dat de lezer informeert en inspireert. Uiteraard leveren we eerst een conceptversie bij je op zodat jij kunt bepalen of het artikel aansluit bij jouw wensen en de manier waarop jij je wilt presenteren. Vervolgens schaven we het artikel (waar nodig) bij tot een krachtig geheel waar jij helemaal tevreden mee bent!

Wil jij ook een een persbericht laten schrijven of een artikel laten schrijven voor een (online) publicatie? Informeer dan snel naar de mogelijkheden via onderstaande button!