Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven... ze zijn bedoeld om nieuws met je klantenkring te delen. Maar 9 van de 10 keer loop je zó achter de feiten aan dat er weinig 'nieuws' meer aan is. Dat moet anders, maar hoe vind je daar de tijd en de inspiratie voor? Geen stress, wij staan te springen om jou hierbij te helpen!

Wij nemen graag de lead!

Laat je nieuwsbrief door ons maken en bespaar een hoop tijd en inspanning. Wij hebben aan een kort telefoontje of ruwe input per mail meer dan genoeg. Een pakkende onderwerpregel, prettig leesbare teksten en de juiste psychologische invalshoeken; wij zorgen ervoor dat je nieuwsbrief opvalt én aanspoort tot actie. En als je op vaste basis een nieuwsbrief bij ons afneemt, bellen we je ook gerust zelf op om input te vragen. Want soms is zo'n stok achter de deur best handig!


De voordelen als je jouw nieuwsbrief laat maken door Woord en Creatie:

  • Geen zorgen meer over je nieuwsbrief, het wordt voor je geregeld.
  • Tekst die aanspreekt én aanspoort, met meer clicks als resultaat
  • Perfecte aansluiting bij je overige uitingen, zodat je op één manier naar buiten treedt.

Met de huidige technieken kun we meteen zien of een campagne wel of niet werkt. Zo kunnen we bijvoorbeeld het ‘klikgedrag’ van jouw klantenkring checken, maar ook hoe vaak jouw nieuwsbrief gelezen wordt. En dat is interessant, want zo ontdekken we meteen welke strategieën het meest doeltreffend zijn voor jóuw doelgroep. En die kunnen we dan weer verder toepassen en toetsen in de toekomst.  Alles voor het beste resultaat!

Wil jij ook geen gedoe meer met je nieuwsbrief? Vraag dan snel meer informatie bij ons aan en wie weet geniet jij straks ook van het gemak dat álles uit handen genomen wordt! (Om die extra clicks en reads vooral niet te vergeten😉 )