Webteksten

Krijgt jouw bedrijf of organisatie binnenkort een nieuwe website en wil je jouw bezoekers trakteren op prettig leesbare, aansprekende en ráke teksten? Is de tekst op je huidige website aan een update toe of mag de toon wel iets laagdrempeliger? Dan schakel je ons in. Wij zorgen ervoor dat jouw lezer zich meteen thuisvoelt op je website en niet meer verder hoeft te zoeken!

Webteksten laten schrijven met de juiste toon

Jouw webteksten hebben één belangrijk doel: ze moeten ervoor zorgen dat jouw doelgroep meteen aangesproken wordt. Maar hoe doe je dat en wat zorgt ervoor dat jouw lezer zich direct thuisvoelt op jouw website? Dat begint met het bepalen van jouw doelgroep, de manier waarop zij communiceert en wat zij belangrijk vindt. Dat eindigt met teksten die precies het juiste vertellen op de juiste plek én die de lezer helpen om een snelle beslissing te maken. Met ruim 10 jaar ervaring en al heel wat webteksten op de teller weten wij als geen ander hoe we jouw website een prettige ervaring kunnen maken voor jouw bezoekers. Of het nu gaat om algemene webteksten, zoekmachinevriendelijke teksten, FAQ-pagina’s of een aantrekkelijk ‘Over ons’ verhaal: wij zorgen ervoor dat jouw doelgroep zich aangesproken voelt én graag met jou in zee gaat!

Vakinhoudelijke webteksten laten schrijven

Maar hoe zit dat dan met de benodigde vakkennis? Want als je besluit om je webteksten te laten schrijven door een tekstschrijver, hoe weet je dan dat hij of zij je teksten ook echt ínhoud kan geven? Daar kunnen we eerlijk over zijn: we zijn een ster in schrijven, maar we zijn hoogstwaarschijnlijk geen specialist in jouw vakgebied. Wat we wel zijn? Uitermate nieuwsgierig, leergierig en een tikkeltje perfectionistisch. We vinden niets leuker dan bij jou langskomen en álles over jouw vakgebied te weten komen. Als het nodig is vragen we jou en je medewerkers het hemd van het lijf tijdens een diepte-interview, zodat we nog meer te weten komen over de ins en outs van jouw business. Zo kunnen we ons optimaal inleven in jouw product of dienst en voorzien we jouw teksten van álle inhoudelijke expertise!

Kortom: ben je op zoek naar een tekstschrijver om je webteksten te laten schrijven? Schakel de tekstschrijvers van Woord en Creatie in. We gaan graag voor je aan de slag!