Drie redenen om je teksten te laten schrijven door een tekstschrijver

Wil je treffende teksten creëren voor je website, nieuwsbrief of blog maar lukt het jou en je collega's niet om de juiste woorden op papier te krijgen? Wil je een andere vorm van tekstuele content creëren, maar heb je het gevoel dat je bepaalde expertise mist? Teksten laten schrijven door een tekstschrijver is in dat geval een slimme zet. Benieuwd waarom? Wij geven je alvast drie redenen!

1. Je teksten laten schrijven scheelt je veel kostbare tijd

Teksten schrijven voor je bedrijf of organisatie kan een lastige klus zijn. Zelf wil je je er niet mee bezighouden, dus leg je het bij een van je medewerkers neer. Maar die heeft vaak ook een overvolle agenda en bovendien is het vaak niet zijn / haar directe expertise. Hierdoor wordt het al snel een slepend proces met een onbevredigend resultaat. Dat kan ook anders! Hoe? Schakel ons in. Wij schrijven krachtige teksten die precíes vertellen waar jij met jouw bedrijf voor staat. Teksten die exact de juiste doelgroep bereiken en waarmee jij je lezers overtuigt. Ondertussen kunnen jouw medewerkers lekker doorgaan waar ze mee bezig zijn. Fijn toch?


2. Teksten laten schrijven in de juiste tone-of-voice

Of je nu wilt informeren, amuseren of activeren; de juiste schrijfstijl is essentieel. Een passende schrijfstijl zorgt ervoor dat je authentiek en geloofwaardig overkomt. Met de juiste tone-of-voice zorgen wij ervoor dat je teksten altijd aansluiten bij wie je bent en waar je bedrijf of organisatie voor staat. De inhoud moet de doelgroep aanspreken en makkelijk leesbaar zijn, maar ook jouw identiteit uitstralen. We verplaatsen ons in jouw bedrijf, jouw overtuiging en jouw doelgroep en bepalen samen welke tone-of-voice het beste bij je past. Zo bereiken we het optimale resultaat!


3. Teksten volgens een doeltreffende strategie

Als we aan de slag gaan met teksten voor jouw bedrijf dan pakken we dat het liefst groots aan. Want een tekst schrijven is voor ons meer dan ‘even een verhaal op papier zetten’, we willen bijdragen aan de groei van je bedrijf! Hoe pakken we dat aan? We beginnen met het bepalen van de exacte doelgroep. Daarna kijken we welke problemen en uitdagingen die doelgroep ervaart en op welke manier jouw bedrijf of organisatie daar een oplossing voor biedt. Met die informatie gaan we vervolgens aan de slag om een doeltreffende tekst te schrijven. We zorgen ervoor dat de tekst álles in zich heeft om jouw doelgroep te overtuigen!


Wil jij meer weten?

Hebben we jouw interesse gewekt en ben je benieuwd  hoe we onze skills al voor andere bedrijven en organisaties ingezet hebben? Kijk dan eens naar ons werk of vraag ons naar voorbeelden. Wij laten je graag vrijblijvend zien hoe content in jóuw voordeel kan werken!P.S. Ben je benieuwd hoe onze tekst voor jouw bedrijf eruit zou zien? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij maken graag een proeftekst voor je!

Tot snel!

Misschien vind je dit ook interessant: