Een terugblik op de afgelopen periode….

Na 20 weken vól werkplezier zit het erop: mijn stage bij Woord en Creatie. Wát heb ik een leuke tijd gehad en wat heb ik ontzettend veel mogen leren! Mijn eerste dag bij Woord en Creatie zal ik niet snel vergeten: verlegen, niet wetende wat me te wachten stond en toch ook wel een tikkeltje onzeker. Maar gelukkig draaide dit al snel om en heb ik een super toffe tijd gehad. Samen met Lyjanne en Maartje mocht ik veel opdrachten oppakken, ben ik regelmatig mee geweest naar opdrachtgevers én heb ik veel werkervaring mogen opdoen.

Wat ik het leukst vond?


Wat ik het allerleukst vond? Van A tot Z aan een opdracht meewerken en hiervan ook écht het eindresultaat zien. Ook de losse opdrachten waren leuk: een blog schrijven, interviews houden met klanten én natuurlijk mee naar opdrachtgevers. Maar het allerleukst is het om je inspanning werkelijkheid te zien worden. Bijvoorbeeld je zelfgeschreven tekst op een website zien of dat ene interview gedrukt en wel in een magazine :-)


En nu?

Nu deze 20 weken stage er voor mij op zitten, ga ik vanaf 8 november weer naar school. Ik ga dan verder in het tweede jaar van de opleiding marketing en communicatie op het Deltion College in Zwolle. Of ik daar zin in heb? Jazeker! Maar natuurlijk wordt het wel wennen. Doordat ik de afgelopen 20 weken fulltime stage heb mogen lopen bij Woord en Creatie, voelde ik mij echt onderdeel van het team. Ik heb het super leuk gehad en heb ontzettend veel mogen leren. Dit kan ik zeker weer meenemen naar de toekomst!


En wat maakt Woord en Creatie dan zo krachtig?

In de afgelopen 20 weken stage heb ik mogen zien wat voor mooi bedrijf Woord en Creatie is én hoeveel passie Lyjanne en Maartje in teksten en andere content steken. Doordat Lyjanne en Maartje met z’n tweeën zijn is er ontzettend veel ruimte voor flexibiliteit. De vrijheid van een kleinschalig bedrijf is wat Woord en Creatie zó uniek maakt. En die teksten die Woord en Creatie schrijven? Die zijn van hoge kwaliteit. De schrijfstijl van Lyjanne en Maartje maakt Woord en Creatie echt één in haar soort. Een duidelijke, begrijpelijke en unieke schrijfstijl. En het allerbelangrijkste: de klant staat altijd centraal: wat wil hij of zij? Wat zijn de wensen? Hoe kan Woord en Creatie hier goed op inspelen? Zo kom je samen tot de meest krachtige content!


Ook stage lopen bij Woord en Creatie?

Neem contact met ons op via onderstaande button en wie weet kom jij straks ons team versterken!


Misschien vind je dit ook interessant: