Even voorstellen: Maureen Koster

Mijn naam is Maureen en ik ben 19 jaar. Momenteel zit ik in het laatste jaar van de studie Mediaredactie op het Landstede in Zwolle. Vorige week ben ik begonnen met mijn stage bij Woord en Creatie. Ik kijk uit naar de komende leerzame, uitdagende en gezellige tijd.


Gaandeweg het schrijven ontdekt...

Van jongs af aan vind ik presenteren erg leuk. Voor de camera staan, researchen en heel veel praten; dat is typerend voor mij. Daarom wist ik al snel dat een mediastudie goed bij mij zou passen. Tijdens mijn opleiding Mediaredactie op het Landstede in Zwolle leer ik verschillende aspecten van de media zoals, schrijven, interviewen, social media, (web)redactie en Wordpress. Gaandeweg ben ik erachter gekomen dat ik naast presenteren, schrijven ook erg leuk vind!


En verder?

In mijn vrije tijd hou ik ervan om te sporten. Het is mijn uitlaatklep en ik kan mij niet inbeelden hoe het zonder zou zijn. Daarnaast werk ik ook in de sportschool, dus ik ben daar dagelijks te vinden. Ik vind het uitdagend om nieuwe kennis op te doen en om mezelf meer te ontwikkelen. Ook heb ik een hele grote liefde voor katten. Daarom leef ik niet met één, maar met drie katten in huis!


Wat verwacht ik van deze stage?

Ik hoop de aankomende maanden veel te leren op het gebied van schrijven, interviewen en social media. Door de afwisselende werkzaamheden moet dat zeker lukken. Aan het einde van deze stage verwacht ik terug te kijken op een fijne tijd met Lyjanne en Maartje. Ik hoop op een leerzame periode waarin ik mijn creativiteit volop mag inzetten!Ook stage lopen bij Woord en Creatie?

Neem contact met ons op via onderstaande button en wie weet kom jij straks ons team versterken!


Misschien vind je dit ook interessant: