Even voorstellen: Mieke Wijnsma

Hoi! Ik ben Mieke Wijnsma en ik ben een laatstejaars student mediaredactiemedewerker op het Landstede. De aankomende 4 maanden mag ik stage lopen bij Woord en Creatie en zal ik me onder andere bezighouden met het schrijven van teksten en het bijhouden van social media. Ik heb er veel zin in!

Wat verwacht ik van deze stage?


Tijdens mijn stage bij Woord en Creatie zal ik me voornamelijk bezighouden met het schrijven van mooie blogs en het bijhouden van de social media-accounts. Ook krijg ik de mogelijkheid om mee te gaan naar opdrachtgevers, (telefonische) interviews te houden én mijn eerste teksten voor externe opdrachtgevers te schrijven. Ik hoop bij Maartje en Lyjanne vooral veel te leren en een leuke tijd te beleven. Mijn belangrijkste doel? Mezelf verder ontwikkelen en mijn schrijfkunsten verbeteren. Woord en Creatie lijkt hier de perfecte plek voor!


En wie ben ik?

Oké, eerst iets meer over mezelf. Ik ben 19 jaar uit en kom uit Drenthe. Schrijven is mijn grote hobby en dat hoop ik deze stage ook lekker veel te kunnen doen. Naast schrijven lees ik ook veel en ben ik graag creatief bezig. Schilderen, graffiti en kleding beschilderen doe ik graag. Ook ben ik vaak in de keuken te vinden omdat ik het heerlijk vind om te bakken. Taartjes, cupcakes, bonbons en peperkoekhuisjes; niets is te gek. En de tijd die ik over heb? Die besteed ik graag aan leuke dingen doen met mijn vriendinnen.


En wat hierna?

Na mijn opleiding mediaredactiemedewerker wil ik toegepaste psychologie studeren. Het lijkt me heel interessant om erachter te komen hoe de mens denkt en hoe we in elkaar steken. Ik denk dat dit ook goed aansluit bij mijn opleiding als mediaredactiemedewerker, omdat je zo een beter inzicht krijgt in doelgroepen, beweegredenen en de manier waarop mensen een boodschap verwerken. Ik ben heel benieuwd hoe het vak toegepaste psychologie me gaat bevallen. Of ik psycholoog wordt of tekstschrijver; dat zal de toekomst moeten leren!


Voor nu hoop ik op een mooie, leerzame en gezellige stageperiode waarin ik mezelf verder mag ontwikkelen én een leuke tijd bij Lyjanne en Maartje mag beleven!


Ook stage lopen bij Woord en Creatie?

Neem contact met ons op via onderstaande button en wie weet kom jij straks ons team versterken!


Misschien vind je dit ook interessant: